Tvarohový koláč z dietních sucharů

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
18 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Suchary rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem a 2 vejci. Směs dobře prohněteme, vložíme do máslem vymazané koláčové formy, urovnáme k okrajům a necháme asi 1 hodinu odležet.
  • 2
    Tvaroh vyšleháme, přidáme cukr, vanilkový cukr, zbylé vejce a ještě chvíli šleháme. Polovinu směsi nalijeme do formy na sucharový korpus. Druhou polovinu směsi smícháme s rozpuštěnou čokoládou a nalijeme na tvaroh.
  • 3
    Koláč pečeme ve středně vyhřáté troubě. Když kraje koláče ztuhnou, vypneme troubu a koláč necháme ještě dojít.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.