Tvarohový krém s hrozinkami
20 min.
Ingredience
- 100gramůCukr moučkový
- 500gramůTvaroh jemný
- 1decilitrMléko plnotučné
- 1kusCukr vanilka
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 100gramůHrozinky
- 50gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
2 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh, moučkový a vanilkový cukr, mléko a žloutky umícháme. Do krému přimícháme polovinu hrozinek.
- 2Hotový krém rozdělíme do skleněných misek a ozdobíme zbylými hrozinkami a hoblinkami čokolády.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.