Tvarohový krém s jablečným pyré
35 min.
Ingredience
- 50mililitrůVoda pitná
- 250gramůTvaroh jemný
- 6kusůCukr kostkový
- 1lžičkaCukr vanilka
- 40gramůOřechy vlašské
- 1lžičkaPomerančová kůra
- 5kusůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
9 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a zbavíme jádřinců. Podusíme je v malém množství vody na pyré a podle chuti osladíme. Necháme vychladnout.
- 2Tvaroh dáme do mísy a po částech do něj vmícháváme jablečné pyré. Ochutíme pomerančovou kůrou a nakonec přimícháme mleté ořechy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.