Tvarohový krém s jablky a pomerančem
20 min.
Ingredience
- 300gramůTvaroh jemný
- 1kusPomeranče
- 50mililitrůMléko polotučné
- 300gramůJablka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh vložíme do mísy a našleháme s mlékem.
- 2Oloupaná jablka nastrouháme a promícháme se šťávou a kůrou z omytého pomeranče. Směs vmícháme do našlehaného tvarohu.
- 3Krém upravíme na dezertní talířky a ozdobíme půlkami dílků pomeranče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 16. 11. 2015
Tvarohový krém s jablky a pomerančem
Jablka jsem nakonec ve tvarohu rozmixovala, protože nastrouhané by mně to malý v krému nejedl. Píše se tu jeden pomeranč. Šťáva z jednoho pomeranče zředila tvaroh na tolik, že už jsem mléko nepřidávala. Doladila jsem to dvěma lžičkama medu a malému jsem nahoru nastrouhala čokoládu. Chutnalo nám 😉