Tvarůžková pomazánka marinovaná v pivu I.

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
450 mg
Cukr
733 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olomoucké tvarůžky nakrájíme na čtvrtky, cibuli drobně nakrájíme.
  • 2
    Do sklenice skládáme vrstvu tvarůžků, plátek másla, zasypeme cibulí, kořením a pokračujeme ve vrstvení, až spotřebujeme všechny suroviny. Tvarůžky poté zalijeme pivem tak, aby byly ponořené. Sklenici dobře uzavřeme a v pokojové teplotě necháme tvarůžky marinovat zhruba pět dní. Sklenici musíme občas otevřít, aby vyšel vzduch. Poté skladujeme v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.