Tvarůžková roláda

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
446 mg
Cukr
595 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Eidam vcelku vložíme v mikrotenovém sáčku do hrnce s vroucí vodou a 20 minut necháme na mírném ohni vařit, aby sýr změkl.
  • 2
    Zatím připravíme nádivku: umeleme cibuli, tvarůžky a debrecínku, smícháme s tvarohem a měkkým máslem, okořeníme paprikou. Při zpracování sýru je nutné pracovat velmi rychle, dokud je měkký. Na vále potřeném olejem rozválíme rozměklý sýr válečkem také potřeným olejem, natřeme nádivkou a rychle svineme do rolády. Zabalíme do fólie a necháme v lednici ztuhnout. Krájíme na slabé plátky nejlépe nožem na sýr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.