Tyčinky z mandlového bezé

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyšleháme bílky, přidáme cukr, umleté mandle a práškový anýz.
  • 2
    Tuhou hmotu dáme do cukrářského sáčku s trubičkou a na plech s pečícím papírem stříkáme cca 5 cm dlouhé tyčinky.
  • 3
    Sušíme v troubě na nízkou teplotu asi 1 hodinu.
  • 4
    Hotové tyčinky poléváme polevou a sypeme nasekanými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.