Tykvový chléb

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 80mililitrůOlej z tykvových semen
    • 550mililitrůVoda pitná
    • 20mililitrůMed včelí
    • 300gramůMouka chlebová
    • 350gramůMouka žitná chlebová tmavá předměřická
    • 5gramůSůl
    • 20gramůArašídová pomazánka
    • 90gramůTykev - semena
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu, med a olej, přidáme chlebovou a tmavou mouku, sůl, arašídovou pomazánku a kvásek. promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb.
  • 2
    Po zaznění signálu přisypeme tykvová semena a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.