Tykvový chléb s ovčím jogurtem
205 min.
Ingredience
- 400mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůMed včelí
- 300mililitrůJogurt z ovčího mléka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 350gramůMouka chlebová
- 350gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 80gramůTykev - semena
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
16 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme jogurt, rozpuštěné máslo, med a vodu. Přidáme chlebovou a tmavou mouku, sůl a kvásek. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přisypeme tykvová semena a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.