Tymiánový camembert s česnekem

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 °C.
  • 2
    Camembert nařízneme shora na mřížový vzor. Posypeme ho tymiánem a naskládáme na něj česnek nakrájený na plátky. Zastříkneme olejem a položíme na plech vyložený pečícím papírem.
  • 3
    Pečeme 15 minut.
  • 4
    Bagetu nakrájíme na plátky a naskládáme ji kolem sýra. Zapečeme ještě na 5 minut.
  • 5
    Ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 4. 3. 2017
Tymiánový camembert s česnekem
Camembert miluji a tento recept musím vyzkoušet :)