Tyrolský vývar
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůSlanina vepřová
- 1špetkaSůl
- 50gramůPórek
- 1litrHovězí vývar základní
- 2lžíceOlej stolní
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusMrkev kořen
- 2kusyRohlíky bílé
- 2lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rohlíky opečeme. Cibuli a špek osmahneme a přidáme k rohlíkům spolu s vejci, moukou, mlékem a nakrájeným pórkem.
- 2Ze směsi tvarujeme knedlíčky, krátce je povaříme a vkládáme do vývaru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.