Úhoř dušený na bylinkovém másle

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
33 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
588 mg
Cukr
23 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme, omyjeme a osušíme utěrkou. Nakrájíme na porce tak, aby byly vždy dva kousky na jednu porci.
  • 2
    Porce nařízneme několika mělkými řezy, osolíme a opečeme zprudka na oleji. Zbylý olej slijeme.
  • 3
    Opečeného úhoře zalijeme rybím vývarem, přidáme bylinkové máslo a dusíme pod pokličkou do změknutí.
  • 4
    Při podávání ozdobíme jednotlivé porce plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.