Úhoř jako předkrm
45 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 1200mililitrůVývar zeleninový
- 300mililitrůVíno bílé
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 2kusyBobkový list
- 5gramůTymián čerstvý
- 600gramůRohlíky bílé
- 1000gramůÚhoř říční
- 150mililitrůOmáčka Aioli
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
705 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
40 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
373 mg
Postup přípravy
- 1Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
- 2Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.