Úhoř jako předkrm

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
705 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
40 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
373 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na špalíčky. Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj kousky úhoře. Přisypeme posekané bylinky, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Přilijeme bílé víno a povaříme 30 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Podáváme jako předkrm s bílým pečivem a zeleninovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.