Úhoř v pivním těstíčku
30 min.
Ingredience
- 600gramůÚhoř říční
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 0,13litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
801 mg
Cukr
190 mg
Postup přípravy
- 1Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na šikmé plátky. Osolíme je a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Smícháním mouky, vejce, piva a 1 lžíce oleje připravíme těstíčko, ve kterém kousky úhoře obalujeme. Smažíme je v dostatečně rozehřátém tuku dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.