Úhoř v pivním těstíčku

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůÚhoř říční
    • 2lžíceCitronová šťáva
    • 1lžičkaSůl
    • 0,13litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 1kusVejce slepičí
    • 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
801 mg
Cukr
190 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na šikmé plátky. Osolíme je a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Smícháním mouky, vejce, piva a 1 lžíce oleje připravíme těstíčko, ve kterém kousky úhoře obalujeme. Smažíme je v dostatečně rozehřátém tuku dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.