Ústřice a škeble ve skořápkách

25 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
25 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
58 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zahradní gril rozehřejeme.
  • 2
    Na mřížku položíme ústřice a škeble. 5 minut grilujeme, dokud se škeble neotevřou a ústřice neohřejí. Neotevřené škeble vyhodíme.
  • 3
    Do hrnce se silným dnem vložíme máslo, petržel, pomerančovou šťávu, citronovou šťávu a víno.
  • 4
    Hrnec postavíme na gril a 2 minuty vaříme za stálého míchání, dokud nezačne bublat.
  • 5
    Ústřice a škeble rozložíme na mísu, pokapeme máslovou směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.