Uzená krkovička s mandlovou omáčkou

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
195 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou krkovičku vložíme do hrnce s vodou a vaříme asi 15 minut, potom vodu slijeme, dáme novou a dovaříme maso doměkka. V rendlíku usmažíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem(asi 2 dl) z uzeného, opepříme a necháme povařit. Zalijeme smetanou, přidáme nastrouhaný křen a nasekané mandle a už jen velmi krátce povaříme. Vařenou krkovičku necháme okapat na cedníku, nakrájíme na plátky a podáváme s hotovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.