Uzená makrela v těstě

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 30gramůTuk
    • 1špetkaSůl
    • 0,25litrMléko polotučné
    • 500gramůMakrela uzená
    • 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
945 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vejce, mléka, soli a trochy vody vypracujeme hladké těsto. Necháme je asi hodinu odpočinout.
  • 2
    Uzenou makrelu stáhneme, rozdělíme na kousky a vykostíme.
  • 3
    Připravené maso vložíme do pekáče na rozehřátý tuk a pokryjeme těstem.
  • 4
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.