Uzená makrela v těstě
60 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 30gramůTuk
- 1špetkaSůl
- 0,25litrMléko polotučné
- 500gramůMakrela uzená
- 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
945 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Z mouky, vejce, mléka, soli a trochy vody vypracujeme hladké těsto. Necháme je asi hodinu odpočinout.
- 2Uzenou makrelu stáhneme, rozdělíme na kousky a vykostíme.
- 3Připravené maso vložíme do pekáče na rozehřátý tuk a pokryjeme těstem.
- 4Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.