Uzené klobásy pečené na víně a kyselém zelí

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
24 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sterilované kyselé zelí scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Okapané zelí rozprostřeme na dno žáruvzdorné mísy nebo pekáče, dáme na něj bobkové listy a podélně nakrájené klobásy. Vše opepříme, zalijeme vínem a na ohni víno přivedeme k varu. Pak mísu nebo pekáč přikryjeme a dáme na 30 minut do trouby, předehřáté na 200°C.
  • 2
    Pečené klobásy se zelím rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.