Uzené maso se švestkovou omáčkou

35 min.

Ingredience

    • 600gramůUzené maso vařené
    • 0,5litrVoda pitná
    • 1špetkaSůl
    • 250gramůPovidla švestková
    • 1decilitrVíno červené
    • 3lžíceMed včelí
    • 1špetkaSkořice mletá
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1069 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
87 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
50 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso uvaříme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Do čtvrt litru vývaru přidáme povidla, med, skořici, přilijeme červené víno, osolíme a omáčku necháme provařit.
  • 3
    Do omáčky vložíme plátky masa, necháme ji ještě jednou přejít varem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.