Uzené maso se švestkovou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 600gramůUzené maso vařené
- 0,5litrVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 250gramůPovidla švestková
- 1decilitrVíno červené
- 3lžíceMed včelí
- 1špetkaSkořice mletá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1069 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
87 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
50 mg
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Uzené maso uvaříme a nakrájíme na plátky.
- 2Do čtvrt litru vývaru přidáme povidla, med, skořici, přilijeme červené víno, osolíme a omáčku necháme provařit.
- 3Do omáčky vložíme plátky masa, necháme ji ještě jednou přejít varem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.