Uzené maso vařené

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
429 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso opereme, vložíme do vařící vody, přidáme cibuli a celý pepř. Vaříme, nejlépe v tlakové hrnci, doměkka.
  • 2
    Maso vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší, knedlíky, luštěninami, zeleninovým salátem a kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 29. 10. 2015
Uzené maso vařené
Vařil jsem dnes,místo chleba použil bramborovou kaši, přidal kyselou okurku a v žaludku se po jídle rozhostilo blaho----