Uzené rizoto se slunečnicovými semínky

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
4 g
Cukr
262 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži opražíme cca 1min v hrnci na rozehřátém oleji.
  • 2
    Poté postupně přiléváme vroucí vývar a vaříme cca 18min. Rizoto by mělo mít krémovou konzistenci.
  • 3
    Mezitím krátce orestujeme na teflonové pánvi slunečnicová semínka a sušené datle.
  • 4
    Hotovu rýži smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky a datlemi. Rozdělíme na talíře, posypeme slunečnicovými semínky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.