Uzený bůček v alobalu
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5kusůSýr Eidam cihla 40%
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 500gramůVepřový bok uzený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
48 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
889 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra.
- 2Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 3Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.