Uzený bůček v alobalu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
48 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
889 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra.
  • 2
    Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.