Uzený pstruh s čerstvým sýrem a koprem
20 min.
Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 200gramůPstruh uzený
- 20gramůSýr Lučina - termizovaný
- 20mililitrůZakysaná smetana
- 2lžičkyHořčice
- 6gramůKopr čerstvý
- 4lžíceKaviár
- 4krajíceChléb celozrnný pšeničný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Chléb namažeme máslem. Kopr omyjeme a nasekáme najemno, pár snítek si schováme na ozdobu. Sýr utřeme s hořčicí, smetanou, přimícháme kopr.
- 2Plátky chleba s máslem obložíme plátky uzeného pstruha, ty potřeme sýrovou směsí, ozdobíme kaviárem a snítkou kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.