Uzený pstruh s těstovinami

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
3 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvařené ve vroucí vodě al dente scedíme a necháme v teple.
  • 2
    Na středním plameni ve větším hrnci rozpálíme olivový olej a 2 minuty v něm restujeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a prolisovaný česnek, přidáme nadrobno nakrájená masitá rajčata, bílé víno, citronový pepř a na mírném ohni 3-4 minuty ohříváme. Přimícháme tenoučké plátky uzeného pstruha a jemně nasekaný kopr, chvilku přihřejeme.
  • 3
    Teplé těstoviny polijeme směsí z rajčat a uzeného pstruha.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.