Uzený pstruh s těstovinami
20 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny Pappardelle
- 200gramůPstruh uzený
- 2stroužkyČesnek
- 4kusyCibulka jarní
- 3kusyRajčata
- 125mililitrůVíno bílé
- 2lžičkyPepř citronový
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
3 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvařené ve vroucí vodě al dente scedíme a necháme v teple.
- 2Na středním plameni ve větším hrnci rozpálíme olivový olej a 2 minuty v něm restujeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a prolisovaný česnek, přidáme nadrobno nakrájená masitá rajčata, bílé víno, citronový pepř a na mírném ohni 3-4 minuty ohříváme. Přimícháme tenoučké plátky uzeného pstruha a jemně nasekaný kopr, chvilku přihřejeme.
- 3Teplé těstoviny polijeme směsí z rajčat a uzeného pstruha.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.