Vafle

25 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
37 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
1 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme s cukrem, skořicí a solí do pěny. Za stálého míchání postupně přidáváme vejce jedno po druhém. Pak přilijeme rum.
  • 2
    Mouku prosijeme s kypřicím práškem a přidáme do těsta. Dobře vše promícháme.
  • 3
    Vaflovou formu předehřejeme na 3. stupeň a plochy vymastíme olejem. Těsto rozdělíme na 6 porcí, vždy 2 lžíce těsta rozetřeme do formy, zavřeme ji a vafle upečeme. Pečení trvá asi 4-5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.