Vaječná kotleta

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
875 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
69 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bešamel zahustíme třemi žloutky, 6 vajec uvaříme natvrdo, lanýže pokrájíme na malé proužky. Uvařená vejce nakrájíme na kostičky, přidáme lanýže, zalijeme ztuženým bešamelem a necháme chvilku ležet.
  • 2
    Nyní vytvarujeme placičky, které obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance. V rozpáleném oleji osmažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.