Vaječná omeleta s klobásou
30 min.
Ingredience
- 150gramůTuk
- 150gramůCibule
- 500gramůKlobása Dunajská
- 800gramůVejce slepičí
- 20gramůSůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
255 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme.
- 2Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci.
- 3Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 9. 2015
Vaječná omeleta s klobásou
Byla to dobrota. Příště zkusím navíc zapéct se sýrem. Hotové raz dva a na mnoho způsobů 🙂