Vaječná omeleta s klobásou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
255 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme.
  • 2
    Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci.
  • 3
    Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 9. 2015
Vaječná omeleta s klobásou
Byla to dobrota. Příště zkusím navíc zapéct se sýrem. Hotové raz dva a na mnoho způsobů 🙂