Vaječná omeleta s ovesnými vločkami
78 min.
Ingredience
- 200gramůOvesné vločky
- 500mililitrůMléko plnotučné
- 6kusůVaječný žloutek slepičí
- 6kusůVaječný bílek slepičí
- 1špetkaSůl
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
41 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V mléce necháme zhruba hodinu namočené ovesné vločky. Poté k nim přimícháme rozšlehané žloutky, sůl a vmícháme tuhý sníh z bílků.
- 2Omelety smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.