Vaječná sedlina pro 1 osobu

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
32 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny přísady rozkvedláme, nalijeme do předem vymaštěné formičky tak, aby dosahovaly do 3/4 její výšky. Následně vaříme ve vodní lázni, sahající jen do poloviny nádoby. Var musí být sotva znatelný, voda nesmí nastříkat dovnitř. Pokud formička nemá víko, ovážeme ji alobalem.
  • 2
    Doba varu je 8 - 10 minut.
  • 3
    Hotovou sedlinu (nakrájenou na plátky) podáváme ke špenátu a jiné zelenině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.