Vaječná sedlina s uzeným masem
40 min.
Ingredience
- 400gramůUzené maso vařené
- 600gramůVejce slepičí
- 15gramůSůl
- 75gramůMáslo čerstvé
- 300mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Cukr
462 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Uzené maso nakrájíme na malé kostičky.
- 2Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme nakrájené maso, osolíme a nalijeme do pekáčku vymaštěného máslem. Uvaříme v páře.
- 3Hotovou sedlinu vyklopíme a ještě teplou nakrájíme na porce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.