Vaječné kyselo
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín drcený
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceKopr čerstvý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,75litrMléko polotučné
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
720 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
38 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
336 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Svaříme mléko nebo smetanu, přidáme mouku, kmín, sůl a na jemno posekaný čerstvý kopr.
- 2Vaříme 15 minut.
- 3Opatrně rozklepneme vejce, postupně aby se neroztekla a zavaříme do kysela.
- 4Podáváme s vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.