Vaječné omelety s chřestem, sýrem a kečupem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vajec a mléka připravíme těsto, které osolíme a necháme 30 minut odpočinout. Z odpočatého těsta usmažíme 4 omelety.Chřest uvaříme ve slané vodě s kostkou cukru. Nastrouháme tvrdý sýr.
  • 2
    Na každou z připravených omelet dáme tři kousky vařeného chřestu a omelety přehneme na polovinu tak, že chřest bude překrytý omeletou. Takhle překrytý chřest posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kečupem.
  • 3
    Omelety podáváme teplé k bramborám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.