Vaječné omelety s pórkovou směsí
45 min.

Ingredience
- Náplň
- 200gramůPórek
- 100gramůBrambory vařené
- 20gramůSýr Ementál (Primátor)
- 80gramůSalám měkký
- 0,3lžičkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceKečup
- Omelety
- 8kusůVejce slepičí
- 40lžicMáslo čerstvé
- 0,3špetkaSůl
- 8lžicMléko polotučné
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2452 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
254 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na slabá kolečka horkou vodou spařený pórek, na kostičky brambory a salám.
- 2Vše podusíme na rozhřátém másle a osolíme.
- 3Pak přimícháme nastrouhaný ementál.
- 4Rozšleháme vejce s mlékem nebo vodou, osolíme a upečeme v pánvi na másle po obou stranách omelety. Naplníme je připravenou směsí.
- 5Podáváme je s dušenou rýží a na talířích omelety ozdobně postříkáme kečupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.