Vaječné omelety z Tater

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
51 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme.
  • 2
    Rozšleháme si vejce, osolíme a zalijeme připravenou směs. Usmažíme omeletu.
  • 3
    Hotovou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.