Vaječné omelety z Tater
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 8kusůVejce slepičí
- 2lžíceSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 160gramůSlanina vepřová
- 8lžicMléko polotučné
- 40gramůSýr Eidam uzený 45%
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
51 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme.
- 2Rozšleháme si vejce, osolíme a zalijeme připravenou směs. Usmažíme omeletu.
- 3Hotovou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.