Vaječné těsto na přelití masa
15 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 8lžicMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
93 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
32 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Přísady důkladně ušleháme, nalijeme na hotové maso a zprudka zapečeme. Pokud je pod masem více šťávy, slijeme ji dříve, než nalijeme vaječné těsto.
- 2Vaječné těsto se používá k některým masitým pokrmům, jako jsou například řízky nebo dušené kotlety, které po ukončení přípravy můžeme ještě zapéct. Můžeme je navíc různě ochutit sardelemi, kapary nebo sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.