Vaječný knedlík

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, předem ji trochu rozškvaříme a necháme vychladnout.
  • 2
    Rohlíky nakrájíme na kostičky, přimícháme vejce, zalijeme mlékem, osolíme, přimícháme slaninu. Důkladně prohněteme a vytvarujeme podlouhlý knedlík. Zabalíme ho do ubrousku nebo do čisté utěrky, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme zvolna 20 minut.
  • 3
    Knedlík rozbalíme, nití nakrájíme na plátky a podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.