Vaječný koláč s jablkem

48 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mouky, ovesných vloček, soli a mléka přidáme žloutky a smícháme v těsto. Z bílku ušleháme sníh a také opatrně vmícháme.
  • 2
    Oloupané, omyté a rozčtvrcené jablko zbavíme jader a nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme tuk a těsto do něj vlijeme a poklademe ho plátky jablka. Koláč usmažíme dozlata, otočíme ho a osmažíme i z druhé strany.
  • 4
    Posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.