Vaječný salát s celerem
30 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 0,5kusCeler bulvový
- 6špetekSůl
- 1lžíceKřen
- 1lžíceCitronová šťáva
- 200gramůMajonéza
- 1kusJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
48 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Uvařená vejce oloupeme a s omytým jablkem nakrájíme na kousky.
- 2Celer a křen oloupeme, omyjeme, nastrouháme najemno a přimícháme k vejcím. Přidáme majonézu, citronovou šťávu, ochutíme solí a lehce vše promícháme.
- 3Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.