Vaječný salát s tuňákem
30 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 500gramůRajčata
- 1lžičkaCukr krupice
- 1kusCitronová šťáva
- 6špetekSůl
- 1lžičkaVoda pitná
- 150gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme, oloupeme, omyjeme rajčata a vše nakrájíme i s tuňákem na kousky. Vše zamícháme, ochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a přidáme lžičku vody.
- 2Promíchané necháme odležet a podáváme se slaným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.