Vajíčka na andaluský způsob

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
218 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme po jednom jako ztracená a necháme vychladnout.
  • 2
    Do kuřecí paštiky přidáme 20 g másla, smetanu, nadrobno pokrájenou šalotku a vyšleháme drůbeží pěnu.
  • 3
    Do bešamelu přidáme špetku šafránu, aby získal žlutou barvu.
  • 4
    Na dno mísy dáme drůběží pěnu, na ni položíme proužky pokrájené červené papriky, na papriku pokládáme vedle sebe ztracená vejce, přelijeme žlutým bešamelem a vše zalijeme aspikem. Necháme vychladnout a podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.