Vajíčkový salát s jogurtem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme sýr a mrkev najemno.
  • 2
    Šunku a pórek nakrájíme na nudličky, vejce, okurku a jablko na kostky.
  • 3
    Vše pokapeme citronovou šťávou a olejem, osolíme a promícháme.
  • 4
    V jogurtu rozmícháme Diachrom, přidáme papriku, tatarku a promícháme.
  • 5
    Zálivku dáme do salátu a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.