Valencijské piškoty

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
35 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
4 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    Nejprve ušleháme vejce s olejem. Olej přiléváme pomalu, tenkým pramínkem. Poté stejně zašleháme mléko, přidáme cukr, citronovou kůru a dle chuti skořici. Všleháme mouku, mleté mandle a na závěr kypřicí prášky. Těsto musí být hladké a tekuté.
  • 3
    Vlijeme do podlouhlých formiček (zaplníme je z poloviny).
  • 4
    Upečeme dozlatov cca 15min a podáváme posypané cukrem a skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.