Vanilková bublanina

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polohrubou a hladkou mouku smícháme s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva.
  • 2
    Přidáme cukr, mléko s rozšlehanými vejci, rozhřáté, vychladlé máslo a umícháme řidší těsto.
  • 3
    Těsto rozetřeme do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáče a poklademe ovocem prosypaným moukou.
  • 4
    Bublaninu upečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.