Vanilková pannacotta s malinami

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vydlabeme vanilkový lusk.
  • 2
    Lusk, dřeň a cukr povaříme 15 minut se smetanou a poté lusk vyjmeme.
  • 3
    Do horké smetany přidáme želatinu a rozpustíme ji za stálého míchání.
  • 4
    4 formičky vypláchneme studenou vodou a naplníme smetanou.
  • 5
    Chladíme přikryté 4 hodiny.
  • 6
    Část malin dáme stranou a ostatní rozmixujeme na pyré. Smícháme s vanilkovým cukrem a malinovou šťávou a rozdělíme na 4 talíře.
  • 7
    Misky s krémem dáme na pár minut do horké vody a vyklopíme na pyré.
  • 8
    Ozdobíme malinami a rozpuštěnou čokoládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.