Vanilkové mléko s třešňovou zmrzlinou

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMléko kefírové
    • 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 100mililitrůMléko polotučné
    • 1kusVanilkový lusk
    • 2lžíceCukr krupice
    • 1kusCukr vanilka
    • 250mililitrůZmrzlina třešňová
    • 16kusůTřešně
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kefír smícháme se smetanou, plnotučným mlékem a vanilkou. Přidáme vanilkový cukr a cukr, vše důkladně promícháme.
  • 2
    Do vysokých sklenic vložíme po dvou kuličkách třešňové zmrzliny a přelijeme vanilkovým mlékem.
  • 3
    Višně omyjeme, osušíme, po čtyřech třešních vhodíme do každé ze sklenic. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.