Vanilkový krém z čerstvého krémového sýru
12 min.
Ingredience
- Sýrový krém
- 240gramůSýr Lučina - termizovaný
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1kusVanilkový lusk
- 1špetkaSůl mořská
- 1špetkaZázvor mletý
- 150gramůCukr moučkový
Počet porcí:
24Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si krém z čerstvého krémového sýru: do jedné mísy prosijeme moučkový cukr, do druhé mísy dáme změklé pokrájené máslo, z vanilkového lusku vyškrabaná semínka, čerstvý krémový sýr, špetku soli, špetku zázvoru a ručním elektrickým šlehačem směs šleháme asi 1-2 minuty do doby, až se vše krásně spojí. Pak postupně, v několika dávkách, budeme přidávat moučkový cukr.(Cukr se totiž v menších dávkách lépe zašlehá do krému.) Krém by měl být hladký a nadýchaný. Vložíme ho do cukrářského sáčku s ozdobnou hubičkou a hned ho použijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.