Vanilkový pudink s rebarborovým pyré
25 min.
Ingredience
- 500gramůReveň (Rebarbora)
- 150gramůCukr krupice
- 130mililitrůDžus hruškový
- 500mililitrůMléko polotučné
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 2lžíceMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
59 g
Postup přípravy
- 1Rebarboru očistíme a pokrájíme na malé kousky. Puding uvaříme dle návodu výrobce a rozlijeme do připravených pohárků. Rebarboru dáme do hrnce, přidáme cukr a hruškový nektar. Přiklopené uvedeme k varu a vaříme 15 minut. Poté odstavíme z plotny, necháme chvíli chladnout a poté rozdělíme do pohárů. Pokapeme medem a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.