Vánoční čekankový salát

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
118 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čekanky omyjeme, očistíme a listy natrháme na kousky.
  • 2
    Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Papriky i natrhané listy čekanky vložíme do salátové mísy.
  • 3
    Z granátového jablka vydlabeme zrníčka a vložíme je do mísy. Vše promícháme.
  • 4
    V menší misce smícháme dijonskou hořčici, med, limetkovou šťávu, sůl a olivový olej. Vše promícháme a takto připravenou zálivkou salát přelijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.