Vánoční kapr

135 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
864 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
54 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Vápník
485 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, vykucháme a naporcujeme. Mléko nalijeme do větší mísy a postupně přidáváme bobkový list, sůl, pepř a šťávu z jednoho citrónu. Vezmeme naporcované ryby a namočíme je do laku, kde je necháme v chladu 2 hodiny odležet.
  • 2
    Ryby vyndáme z laku, osušíme a na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.
  • 3
    Na talíři pokapeme olivovým olejem a šťávou z citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.