Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
15 min.
Ingredience
- 2kusyčervená řepa vařená
- 180gramůTuňák v rostlinném oleji
- 1kusŠalotka
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
29 g
Vápník
63 mg
Železo
2 mg
Postup přípravy
- 1Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky.
- 2Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 16. 1. 2016
Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
Výborná chuťovka. Určitě si ještě udělám. Dcera to měla na svačinu do školy. Říkala, že to nemělo chybu 😉