Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyčervená řepa vařená
    • 180gramůTuňák v rostlinném oleji
    • 1kusŠalotka
    • 1špetkaSůl
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
29 g
Vápník
63 mg
Železo
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 16. 1. 2016
Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí
Výborná chuťovka. Určitě si ještě udělám. Dcera to měla na svačinu do školy. Říkala, že to nemělo chybu 😉